Aanmelden

Ben je enthousiast geworden over het wonen bij de Roos met de begeleiding die je denkt nodig te hebben, maar je wilt meer informatie? Stuur dan een mail naar wlcinfo@grasboomderoos.nl met je vragen of wensen.

Op de website van De Grasboom kun je je aanmelden voor een woning bij de Roos, maar kun je ook beschikbare woningen bij andere projecten vinden.

Als je wilt deelnemen aan de Grasboom kun je het aanmeldingsformulier online invullen.

Zodra je de aanmelding hebt gedaan, wordt er een persoonlijk account voor je aangemaakt op de website van De Grasboom en krijg je het verzoek een online intake-formulier in te vullen. Je kunt daar ook alles lezen over de aanmeldings-procedure.

Als je het online-aanmeldingsformulier hebt ingevuld, krijg je binnen 30 dagen antwoord van de Grasboom Wachtlijstcommissie of je op de wachtlijst geplaatst kunt worden.

Als je eenmaal op de wachtlijst staat, word je per direct-mail geïnformeerd over vrijkomende woningen van alle Grasboom projecten waar je dan op kunt intekenen.

Een belangrijke voorwaarde om te kunnen wonen bij De Grasboom, is dat je ouders of familie bereid zijn mee te werken in het project. Maar dat had je waarschijnlijk al begrepen; het is niet voor niets een ouderinitiatief.

Als je op de wachtlijst staat

Zodra je bij De Grasboom op de wachtlijst bent ingeschreven, ben je officieel deelnemer aan het, door jou gekozen, Grasboom project. Je ontvangt regelmatig woonnieuws over vrijkomende appartementen van alle Grasboom projecten. Ook brengen we je op de hoogte als er in een van de Grasboom projecten een ‘open huis’ georganiseerd wordt. Je kunt dan kennismaken met één van de projecten.

Je inschrijving op de wachtlijst vervalt automatisch, zodra je een woning bij een Grasboom project hebt geaccepteerd of als je je uitschrijft.
Jaarlijks kun je je inschrijving verlengen door een bijdrage van € 25,- over te maken.

Aanmelden