Website Grasboom De Roos krijgt binnenkort Atrium

Binnenkort zal de website van Grasboom Utrecht De Roos worden uitgebreid met ‘Het Atrium’

Het Atrium is het digitale ‘binnenplein’ van ons wooninitiatief en is toegankelijk voor bewoners, ouders-familie en het begeleidingsteam.

Het is een gebruiksvriendelijk communicatieplatform voor iedereen die direct betrokken is. Nadat je bent ingelogd kun je in een besloten omgeving specifieke informatie vinden over ons wooninitiatief.

Je kunt er informatie vinden over de appartementen; de huur; het woon-ABC; contactgegevens; online rooster, wie-doet-wat; reglementen; activiteiten; nieuwsbrieven; smoelenboek; foto galerij; enz.

Ook kun je verhalen of ervaringen delen die interessant zijn; bijvoorbeeld over je verhuizing; je huisdier; een hobby of andere wetenswaardigheden die wilt delen.

Momenteel zijn we in de opstartfase van het Atrium en zal er gaandeweg meer informatie over ons project beschikbaar komen en is er ruimte voor nieuwe ideeën en invullingen.

Binnenkort ontvangen alle bewoners, ouders/naast-betrokkenen en begeleiders een uitnodiging om een inlogaccount aan te maken voor het Atrium